Kurz

Kruhový trénink

Kruhový trénink
Irena Marková - Kruhový trénink

Irena Marková

27.03.2024
18:05 - 19:05
Penalizační zóna od 27.03 10:05
Cena kurzu 2200 Kč
Lekce 7 / 16
Cena lekce 250 Kč

PRO REZERVACI JE NUTNÉ BÝT PŘIHLÁŠEN.

Komplexní trénink formou kruhového tréninku pro ty, kteří chtějí protáhnout, posílit a zformovat své tělo s důrazem na fyziologické a zdravotní provádění cviků.

Procvičí všechny svalové partie. Postupně vystřídáte různé cviky na jednotlivých stanovištích po určitou dobu (20-40 sec.). Cvičení bude s vlastní vahou, nebo s pomůckami (lavička, kettletbell, činky, žebřík, sandbag, pilatesring, gumy aj.).

Na začátku se zahřejeme, protáhneme, bude samotný kruhový trénink a samozřejmostí je závěrečné protažení. Lektorka kontroluje a pomáhá se správným a kvalitním provedením pohybu.

 ----------------------------------------------------------------------------

Kurz se koná při účasti minimálně 4 účastníků. Nahradit je možné všechny řádně omluvené tj. v rezervačním systému zrušené lekce. Za v čas zrušené rezervace vám bude automaticky přiřazena permanentka, kterou můzete uplatnit pro vstup v rámci odbobí kruzu na jiném právě probíhajícím kurzu, kde je volné místo. Platnost této náhradní lekce (přirazené permanentky) končí s koncem pololetí. (v případě problému v systému nás kontaktujte) cílem tohoto nastavení je automatizace a vaše vlastní správa rezervace, kdykoliv budete potřebovat.

Již proběhlo

Sdílet kurz Kruhový trénink na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)