Kurz

Jóga mama fit

Jóga mama fit
Irena Marková - Jóga mama fit

Irena Marková

18.04.2024
10:30 - 11:30
Penalizační zóna od 18.04 06:30
Cena kurzu 1864 Kč
Lekce 10 / 17
Cena lekce 250 Kč

PRO REZERVACI JE NUTNÉ BÝT PŘIHLÁŠEN.

Jóga pro maminky s dětmi do 3 let. Jóga pro maminky po ukončeném šestinedělí.

Vhodná prevenci bolesti zad a ramen, redukci diastázy (rozestup přímých břišních svalů), zapojení pánevního dna a všechno co je s malým dítětem namáháno.

Maminky cvičí, miminka odpočívají vedle maminky, děti si hrají v prostoru. V případě, že je potřeba jsou miminka, batolata zapojena do cvičení. vše se přizpůsobuje aktuální situaci a naladění účastníků. Prosíme maminka aby zvážili, zda je jejich dítě schopné vydržet hodinu relativně v klidu či se zabavit.

Co si vzít na lekci:

oblečení ve kterém se vám pohodlně hýbe. Cvičí se na jógových podložkách. Vše co pro své dítko potřebujete.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lektorka: Irena Marková

jako lektorka působím již řadu let (od roku 2007).

Mým startem byly skupinové lekce aerobiku/fitness. V mé praxi se objevovaly převážně aerobní a posilovací lekce a lekce inspirované bojovými sporty. Vždy jsem chtěla do lekcí přinášet něco nového, pomáhat lidem cítit se dobře ve svém těle. Vzdělávání se v oblasti sportu aj. je pro mě zábava. Postupně jsem hledala kompenzaci k sedavému zaměstnání v kanceláři, a tak jsem narazila na pilates, který mi velmi pomohl. Od něj pak již nebyla dlouhá cesta k józe.

Jóga pro mě byla oázou klidu, jako totální opak toho, co jsem doposud dělala, a tak jsem jí plně propadla.

První chvíle pro mě byly hlavně ve znamení protažení a následné relaxace po mých kondičně náročných lekcích. Až trochu později jsem pochopila, že jóga je mnohem více a začala jsem praktikovat čím dál častěji.

Jóga je pro mě plynutí s vědomou radostí, dechem, tady a teď. Jsem nesmírně ráda, pokud mohu radost z jógy přinášet i ostatním. Lekce sestavuji tak, aby měl každý možnost si vybrat, najít svou praxi a dech. Praktikování jógy beru jako životní cestu. Pokud chcete můžeme se na ní potkat společně.

Již proběhlo

Sdílet kurz Jóga mama fit na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)