Kurz

Pilates

Pilates
Jana Jašprová - Pilates

Jana Jašprová

18.04.2024
18:15 - 19:15
Penalizační zóna od 18.04 06:15
Cena kurzu 1967 Kč
Lekce 10 / 17
Cena lekce 250 Kč

PRO REZERVACI JE NUTNÉ BÝT PŘIHLÁŠEN.

Pilates je cvičení typu body and mind, je směsí mezi východní a západní filozofií .

Tato metoda je zaměřena ke zvýšení ohebnosti, správnému dýchání, redukci stresu, nabrání svalové hmotnosti a správnému držení těla. V celém cvičení jde o zpevnění jádra těla, proto všechny pohyby vycházejí z břišních svalů a svalů spodních zad. Na hodině Pilates Vás čeká propracované cvičení, při kterém budete posilovat a zároveň protahovat všechny svalové skupiny. Větší část hodiny probíhá na podložkách, kdy se koncentrujete na správné provedení cviku a na správné dýchání. Pilates je vhodné cvičení pro všechny, nezáleží na věku, na pohlaví, ani na fyzické zdatnosti, je stejně tak vhodný pro lidi s chronickými bolestmi nebo po úrazu, mnoho lékařů dokonce tuto metodu doporučují jako pokračování rehabilitace!!

 

Po hodině budete krásně uvolněni, protaženi a plni dobré nálady!

--------------------------------------------------------------

O lektorce: Jana Jašprová 

Vzdělání: Instruktor jógy a instruktor pilates.

Zkušenost s vedením lekcí od roku 2016.

Specializace: Hatha jóga, Jin jóga, Power jóga, Hot jóga, Vinjása jóga, pilates

Mé lekce jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Ráda kombinuji základní cvičení s vlastní vahou a cviky s pomůckami. Více než rozsah, mě zajímá správné a zdravé provedení každého pohybu. Největší odměnou mi je, pokud klienti odcházejí z lekcí zničení, ale s úsměvem na tváři a rádi se vracejí.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Již proběhlo

Sdílet kurz Pilates na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)