Kurz

Tanečky pro děti

Tanečky pro děti
Kateřina Benčatová - Tanečky pro děti

Kateřina Benčatová

25.03.2024
16:00 - 16:45
Penalizační zóna od 25.03 09:00
Cena kurzu 2280 Kč
Lekce 7 / 18
Cena lekce 190 Kč

PRO REZERVACI JE NUTNÉ BÝT PŘIHLÁŠEN.

Tanec napomáhá správnému držení těla, zlepšuje celkovou koordinaci těla, jeho flexibilitu a rovnováhu, prohlubuje cit pro hudbu a podněcuje kladný vztah k pohybu celkově. Tanec je pro tělo přirozený pohyb a možná v něm vaše děti najdou novou zálibu nebo jim pomůže nová dovednost zlepšit zdravé sebevědomí. 
Kurz je určen pro všechny holky a kluky ve věku od 3 do 6 let. Lekce trvá 45 minut. 

Děti mohou tančit v tričku, sukýnce, legínách a piškotách nebo ponožkách. Není tedy potřeba žádné speciální vybavení. 

 
Rezejvujte si celý kurz, kurzovné lze uhradit po první lekci a nebo zaplatit jednorázově první lekci, pokud se nerozhodnete pokračovat v kurzu.

O lektorce: Kateřina Benčatová

Tanec je mojí vášní již od dětství, kdy jsem se 10 let věnovala latinsko-americkým a standardním tancům na sportovní úrovni. Během vysoké školy jsem pak vedla taneční kroužky v mateřských školách po celé Praze. Od roku 2021 vedu tanečky ve studiích na Praze 9. Sama jsem maminkou dvou aktivních holčiček. Baví mě práce s dětmi, jejich úžasná spontánnost a především energie, kterou do tance dávají. Věřím, že každé dítě má v těle rytmus, jen je potřeba jej občas probudit. Mým cílem je dětem ukázat, že tanec je krásná věc, během které se mohou také uvolnit, odreagovat nebo vybít přebytečnou energii.Na lekcích děti učím vnímat jejich tělo v různých pohybech, vnímat hudbu a improvizovat. Děti se snažím zapojit jednotlivě i ve skupině a to zábavnou formou pomocí práce s jejich motivací. 

Již proběhlo

Sdílet kurz Tanečky pro děti na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)